duminică, 31 mai 2009

Draga bunico

duminică, 31 mai 2009

Mihai Constantinescu - O lume minunata

Draga bunico,

Maine nu ma duc la scoala. Domnisoara invatatoare Ionescu Aurelia ne-a zis ca e 1 iunie si e ziua copilului. Ne-a mai povestit ea ceva cum ca niste oameni mari au zis demult-demult ca ziua copiilor din toata lumea este pe 20 noiembrie, adica noi avem doua zile. Eu ma intreb de ce nu imi da nimeni tolt daca e ziua mea.

O sa fie multe parade cu costume si clovni prin oras. Lu Dani, colegul meu de banca, i-e frica de clovni. Domnisoara Aurelia zice sa mergem la muzeul taranului ca acolo gasim vata de zahar si placinte. Mie imi place vata de zahar loz, da mami vrea sa ma duca in palcul cu ponei, ca e aproape de noi. Acolo o sa vina ALBA-CA-ZAPADA si o sa dea baloane si bomboane la toti copii. Mi-a plomis ca ma duce si la circ sa vad leul cel mare.

Ionut vecinu meu de la 7 mi-a povestit ca atunci cand era el mic nu erau spectacole pe strada, dar tanti care vindea la magazinul din colt le dadea eugenii si ciocolata fara bani. Ei se jucau sotron si tara, tara vrem ostasi, cadeau in nas si se juleau la genunchi, da nu plangeau si pe urma jucau macao. Ionut spune ca se distrau.

Bunico, te sarut si sa ai grija de Dulau.

P.S.: Bunico, nu imi trimiti si mie niste bani de ziua copilulului?

Cu drag, Rica fara frica

P.S.2: La multi ani, mai, pustilor.
P.S.3: Cuvintele scrise cu italice si unele virgule sunt pocite in mod intentionat. Rica abia invata sa scrie.

Jimmy

3 comentarii:

iulia spunea...

Tolt vleau si eu

Jimmy spunea...

Tu n-ai voie:P

iulia spunea...

:((