luni, 18 ianuarie 2010

Daca te joci cu focul... ca Geoana ajungi

luni, 18 ianuarie 2010
Inauguram azi o rubrica speciala, care ne va permite sa copiem de la altii cu scop: o revista a presei la extreme, cu stiri fie despre oameni foarte destepti, fie foarte tonti.

Sa incepem cu doua figuri celebre, d-l si d-na Geoana.

"După ce Mircea Geoană a susţinut vineri că Traian Băsescu are specialişti în ezoterism, soţia sa vine să îi întărească spusele. Mihaela Geoană vorbeşte de atacuri energetice asupra soţului său ce au avut loc în campania electorală."
"Liderul PSD a făcut aceste declaraţii la câteva săptămâni după ce fostul său şef de campanie, Viorel Hrebenciuc, a vorbit despre faptul că Traian Băsescu a fost ajutat de forţa flăcării violet la dezbaterea finală dinaintea turului al doilea al alegerilor prezidenţiale."

Scuza cu falsificarea alegerilor era mult mai plauzibila decat asta cu... flacara violet. Oamenii civilizati isi felicita contracandidatul care castiga alegerile. Se considera ca poporul a ales. Se pare insa ca la (aproape) doua luni dupa alegerile prezidentiale, Geoana a dat din oftica in prostie.

 Mircea Geoana a ajuns din nou tinta glumelor nationale. Televiziunile au primit un subiect pe care il pot comenta non-stop timp de vreo 2 zile. Iliescu s-a dovedit inca o data ala cu capul pe umeri, iar personalitatile din PSD care se simteau pana acum ignorate de agenda media profita cat pot de mult de ocazie, ca sa apara si ei la TV si, poate, unul din ei sa castige sefia partidului.

Povestea flacarii mov a ajuns si in SUA. Cotidianul Washington Post face si el misto scrie: ""During the Dec. 3 debate ... people who were working for Basescu in this domain were present to the right of the camera. ... I saw them and I know who they are," Geoana told Antena 3 television.
Former President Ion Iliescu dismissed the allegations as "discussions for naive people, for uneducated people," according to Monday's edition of the daily Gandul."
(Pentru a citi articolul complet, trebuie sa va inscrieti pe site - gratuit ).

Nu in ultimul rand, trebuie sa ii acord putina atentie si Mihaelei Geoana. Inteleg ca vrea sa isi sustina sotul, dar era oare treaba ei sa se bage in politica si in paranormal si sa le mai si amestece?

Jimmy

2 comentarii:

cautatorul spunea...

Bre, acu' că s-a discutat atâta, am impresia ca flacăra aia violetă mă loveşte şi pe mine în fiecare dimineaţă, chiar dacă nu e joi. Când mă scol la 6, sunt şi eu lovit rău de tot. Cu ce l-oi fi supărat pe băse? :)))

Jimmy spunea...

Trebuie sa te imbraci in mov ca sa ii contracarezi efectele.:))

Cred ca Basescu a scapat-o de sub control si acum umbla linistita prin intreaga Romanie, secatuindu-i de vlaga pe sarmanii oameni de rand.