sâmbătă, 13 februarie 2010

Cum sa te droghezi

sâmbătă, 13 februarie 2010
Revista presei la extreme. Despre droguri.

Unde gasesti semintele de zorele
"La raionul de plante de grădină din majoritatea supermarketurilor din Capitală reporterii „Adevărul de Seară“ au găsit pliculeţe cu seminţe de zorele, care conţin LSA, echivalentul mai puţin nociv al LSD-ului.
[...]

Ce efecte au?
Precum LSD-ul, LSA-ul poate avea puternice efecte mentale. Vă va oferi o experienţă liniştită, plină de vise (indemn la consum). Primele efecte sunt următoarele: stare de visător, fericire, abilitatea de concentrare şi de a deveni foarte interesat de orice vă place, inabilitatea de concentrare în sarcini complexe cum ar fi
programarea sau şofatul, o bunătate foarte mare.

Cum le folosesti
Pentru că se consumă pe cale orală, veţi avea o stare de greaţă ce va ţine aproximativ o oră după înghiţire. Cea mai bună metodă pentru a ajunge „în lumea viselor“ este să mestecaţi seminţele bine înainte de a fi înghiţite. Pentru a nu avea efecte seundare negative boabele se înmoaie în apă, se lasă să crească 3-4 zile, după care se îndepărtează partea albă de pe cochilie şi se mânâncă.

Dozajul oral pentru seminţele de zorele se face în cantităţi diferite:
Uşor: 50 - 100 seminte / 1.5 - 3 grame
Mediu: 100 - 250 seminte / 3 - 6 grame
Tare: 250 - 400 seminte / 6 - 10 grame
Foarte Tare: + 400 seminte / +10 grame


Interzis după consum
Puteţi avea o experienţă fantastică (alt indemn la consum) dacă urmaţi câteva reguli importante după ce aţi consumat poţiunea magică:
-Nu conduceţi
-Nu consumati seminţe de zorele când sunteţi însărcinată
-Persoanele emoţionale şi cu probleme psihologice trebuie să fie atente când se hotărăsc să folosească psihedelice precum seminţele de LSA
-Persoanele care au în familie cazuri de schizofrenie sau alte boli psihice ar trebui să fie foarte atente deoarece psychedelicele pot iniţia bolile mentale aflate în stare latentă
-Asiguraţi-vă că aveţi alături o persoană trează si, de preferat, cu experienţă (experimentata in a se droga, inteleg) pentru a evita eventualele accidente"

 Articol aparut in Adevarul de seara, editia de Bucuresti, 13.02.2010 

***
Un articol prea bine scris. Raspunde la cele cinci intrebari importate pe care si le pune cititorul: 
Cine? (semintele de zorele) 
Ce? (te duc intr-o lume de vise)
Cum? (le pui in apa si le mesteci bine)
Unde? (in hypermarketuri)
Cand? (se subintelege ca le poti folosi cand ai tu chef)

Ce am aflat, de fapt, din articol?
- semintele de zorele au efecte halucinogene. Nu stiam.
- sunt usor de procurat. Asta stiam, dar eu le puneam in pamant. Cata risipa...
- cum sa le consum ca sa am o experienta de neuitat. Nici asta nu stiam.

Cei doi reporteri sunt foarte mandri de descoperirea lor: in hypermarketuri se vand seminte de flori. Atat de mandri, incat au publicat-o in ziar. Le recomand sa se duca si pe la Decoflora. Poate gasesc si acolo.


Sublinierile si parantezele cu portocaliu imi apartin.
Surse: Adevarul de seara. Articolul integral
          Foto

Jimmy

9 comentarii:

Raze spunea...

Nici eu nu stiam ca au asa efecte. Sunt sigura ca au crescut cu mult vanzarile de zorele...

Jimmy spunea...

Da, cred. Pacat daca le scot, sunt tare frumoase.

iulia spunea...

Din cauza ca au mestecat seminte de diverse plante si au fumat (cred) paie parfumate au ajuns atatia la spital... Halucinogene, halucinogene, da' cred ca si ficatul e intr-o stare euforica...

Jimmy spunea...

Iti dai seama ca la spital a ajuns doar un mic procent din cei care au fumat efectiv.
E un risc pe care si l-au asumat mai mult sau mai putin constient daca au vrut senzatii tari.

Ficatul se regenereaza, nu e el cea mai mare problema:P

Raze spunea...

Creierul ramane problema.

iulia spunea...

Mai, senzatii ieftine pentru ca din cea mai recenta informatie a mea neverificata, 6 tigari de marijuana costa vreo 300 lei (acuma nu stiu daca marfa curata sau nu ca nu ma pricep).

Asa ca la spital ajung aia care nu au incotro si simt ca isi dau duhul dupa o astfel de experienta. Creier, ficat, rinichi, nu conteaza, tot tampiti raman.

Jimmy spunea...

Scump, doamna, scump. Dincolo era mai ieftin:P

Anonim spunea...

Am luat eu doua plicuri de seminte si era sa mor. Va sfatuiesc din inima sa nu incercati. Am simtit ca mor, imi tremurau picioarele si radeam necontrolat, mai bine iti bagi un cutit in gat decat sa treci prin starea asta. Am ajuns la spital si m-au fortat sa vomit. Daca totusi sunteti nebuni si incercati, vi se va face rau, sa va fortati sa vomitati si va reveniti. Sfatul meu- NU INCERCATI NICIODATA, mai bine mori in accident de masina decat din seminte de zorele. A fost cel mai urat moment din viata mea.

Anonim spunea...

Tot eu sunt...nu mi-a fost rau pt ca imi tremurau picioarele sau ca radeam aiurea, am simtit ca innebunesc, aveam anxietate, simteam ca nu mai pot sa respir si ca voi muri in urmatoarele minute. Ceva de nedescris.Am vrut sa ma sinucid, atat de groaznica era starea. Daca vreti sa simtiti ceva, cumparati-va o sticla de votca, o amestecati cu suc si va faceti pulbere.Sau mai bine indragostiti-va, senzatia e un mix intre seminte de zorele si votca :) intai soseste fericirea si apoi starea de moarte.