luni, 2 mai 2011

Noi si Badea

luni, 2 mai 2011
Am aparut la Badea pe blog, eu si Maria, a.k.a Jimmy, impreuna cu tovarasa Mihaela. In filmuletul de mai jos, ne puteti vedea pentru cateva franturi de secunda, de pe la minutul 9, cocotati pe niste masinarii de se cheama biciclete, pedaland cu spor pe langa lac, uneori chiar prea aproape de lac. Dar asta nu se vede in filmulet. Veti observa de asemenea, daca ciuliti bine urechile, ca, in chiar momentul cand Jimmy trece pe langa Carmen (?), Mircea striga: ''Da-te sa nu te loveasca''. Acuma...tinta noastra era Badea, dar ne-a intrat soarele in ochi. Ne pare rau, am esuat.

In alta dezordine de idei, celor carora drumul pana la metrou li se pare un fel de maraton, celor care obosesc numai la gandul de a urca doua etaje pe scari, in general tuturor doritorilor de miscare si sanatate, le este adresata invitatia de a participa la miscarea contra statului, pe 14 mai in parcul Herastrau. Se va da o tura de lac in pas de alergare, plimbare sau, dupa caz, se va lesina de la efort. Noi d-abia am reusit pe biciclete.



Cristi

10 comentarii:

Jimmy spunea...

E mai potrivit in context "Mircea spune" sau "face o observatie". Nu-s chiar atat de periculoasa incat sa strige.:P

iulia spunea...

Bravo mai vedetelor, daca stiam eu, mai demult stricam hartia pe voi, dar acum am motiv serios. Si vrei sa spui ca mana aia paroasa care apare cateodata in cadru e a lui Badea? Bleah

Cristi, mi-e greu sa cred ca pe Badea il aveai in vizor sa il iei in coarnele bicicletei, tu erai cel mai aproape de apa, nu de Badea (eu cred ca Bruma era problema ta, dar shhh).

Jimmy, "nu sunt chiar atat de periculoasa" c'mon pe cine vrei sa pacalesti? In plus, esti tot fara sapca :P

Adi spunea...

Nu stiu daca e chiar o lauda sa apari acolo.

Ionut spunea...

Hehe. Felicitari!

Anca spunea...

Mie imi place ca Badea desi e om de televiziune totusi gaseste timp sa se mentina in forma desi are peste 40 de ani.
In multele filmulete postate cu antrenamentul sau am observat ca e un foarte bun alergator de rezistenta, da bine la sac si chiar inoata pe distante lungi aproape atat de bine precum o face Oreste.

Lotogirl spunea...

Cum facem sa vedem si noi filmuletul? am apasat "Play" si nimic,Youtue zice ca nu mai exista video-ul.
M-ati mutat pe alt cont de Ytb?

zappernews spunea...

:)) haha

E-redus spunea...

Interesant, ideea este ca trebuie sa facem sport oriunde...

ZapperMedia spunea...

haha! Felicitari!

Limuzina nunta spunea...

Adi e cu punctul pe "i" :D